REPARATIES
iPhone reparatie Rotterdam

Bekijk modellen

Bij Phone4All in Rotterdam kan je terecht als je iPhone gerepareerd moet worden. Een veel voorkomende reparatie is het scherm vervangen van je iPhone. Ook de achterkant van je iPhone kan worden vervangen. Als je telefoon niet kapot is kunnen wij wel de batterij vervangen zodat de iPhone minder snel leeg gaat. Loop niet langer rond met een telefoon die kapot is en kom langs om snel je iPhone te laten maken.

 

Klaar terwijl u wacht

10 jaar ervaring

No cure, no pay

3 maanden garantie op alle reparatiesVerschillende modellen

Met alle modellen van de Apple iPhone kan je terecht bij Phone4All. Of nou je iPhone x scherm moet worden vervangen of de batterij van je iPhone 6. Voor de nieuwste generaties iPhone 13 en oudere modellen als de iPhone 6 repareren wij de defecten of vervangen wij het scherm. Ook andere defecten zoals bij de microfoon kunnen wij het defect repareren of vervangen.

Phone4all telefoon reparatie Rotterdam

Bij Phone4All in Rotterdam helpen wij je snel weer met een werkende telefoon. Kijk bij ons op de website naar welk model telefoon jij hebt en wat er precies gerepareerd of vervangen moet worden. Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel!

Modellen ter reparatie

Alle modellen kunnen wij repareren, waaronder de iPhone 12 pro max, iPhone 12 pro, iPhone 12 en iPhone X.

Call Now Button