smartphone REPARATIES

Samsung Galaxy S20 reparatie in Rotterdam

  Modelcode:  SM-G980, SM-G980F, SM-G980F/DS  

Bekijk reparaties

Ook voor een Samsung S20 reparatie kan je terecht bij Phone4-all in Rotterdam. Het is natuurlijk ontzettend jammer als je telefoon kapot is gegaan of als de batterij niet meer optimaal werkt. Met nieuwere telefoons als de Samsung S20 merken we dat nu nog veel scherm reparaties uitvoeren. Hier kan je voor een professionele reparatie bij ons terecht.

Klaar terwijl u wacht

10 jaar ervaring

No cure, no pay

3 maanden garantie op alle reparatiesSamsung S20 scherm reparatie

Voor een nieuwe telefoon als de Samsung S20 is een scherm reparatie een veel gekozen optie. Ook een nieuwe telefoon kan stuk gaan door een ongeluk. Laat je scherm repareren bij ons in de winkel en hij is weer gauw als nieuw.

Samsung S20 scherm vervangen

Grotere barsten en scheuren verhelpen wij door het Samsung S20 scherm te vervangen. Laat dit doen bij Phone4-all en je bent verzekerd van een mooi eindresultaat. Je kunt ook zelf een scherm kopen, maar wij raden zeker aan om dit te laten doen door een professional. Wij voeren deze reparaties al jaren en meer dan duizenden keren uit. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle en goede reparatie.

Samsung S20 glas vervangen

Niet alleen het touchscreen scherm kan kapot gaan. Ook de Samsung S20 achterkant kan gaan scheuren en barsten. Wanneer dit helaas is gebeurd kunnen wij dit snel verhelpen door het glas te vervangen.

Reparatie tarieven

Tarieven voor de Samsung S20 reparaties kun je makkelijk vinden door door te klikken op onze website. Nog makkelijker is bij ons informeren in de winkel in Rotterdam!

Call Now Button