smartphone REPARATIES

Samsung Galaxy S20 reparatie in Rotterdam

  Modelcode:  SM-G973F, SM-G973U, SM-G973W, SM-G973U1, SM-G9730, SM-G973N, SM-G973X, SCV41  

Bekijk reparaties

Snel een Samsung S10 reparatie in Rotterdam. Kom langs bij ons in de winkel voor alle mogelijke reparaties als je telefoon kapot is gegaan. Wij kunnen je batterij, scherm of achterkant repareren en vervangen. Wij voeren professioneel en snel een reparatie uit aan jouw telefoon.

Klaar terwijl u wacht

10 jaar ervaring

No cure, no pay

3 maanden garantie op alle reparatiesSamsung S10 scherm reparatie

Een Samsung S10 scherm reparatie wordt snel en professioneel bij ons uitgevoerd in de winkel. Wij hebben gezamenlijk al duizenden reparaties uitgevoerd aan Samsung telefoons. Kom snel langs bij ons in de winkel voor een nieuw scherm voor je S10.

Samsung S10 achterkant vervangen

Het is natuurlijk zonde om de Samsung S10 achterkant niet te vervangen als deze stuk is gegaan. Grote barsten of krassen in de achterkant van je telefoon verhelpen wij snel met een vervanging van het glas. Kom langs en we maken je telefoon weer als nieuw!

Samsung S10 batterij vervangen

Als de accuduur van je telefoon achteruit is gegaan kunnen wij de Samsung S10 batterij vervangen. Hiermee kan je weer een hele tijd vooruit met je telefoon. Vaak is een telefoon nog hartstikke goed, maar is alleen de batterij een probleem. Niet langer als je langskomt bij Phone4-all in Rotterdam!

Reparatie tarieven

Alle prijzen voor Samsung S10 reparaties zijn te vinden bij ons op de website. Wacht niet langer en kom langs met je telefoon voor een reparatie!

Call Now Button