smartphone REPARATIES

Apple iPhone x reparatie in Rotterdam

  Modelcode:  A1865, A1901, A1902, A1903  

Bekijk reparaties

Voor een reparatie aan jouw iPhone X kom je langs bij Phone4-all in Rotterdam. Bij ons in de telefoon reparatie winkel kunnen we jouw tiende generatie iPhone snel weer repareren. Kijk verder op de website welk mankement jouw telefoon precies heeft en wij kunnen het gegarandeerd repareren.

Klaar terwijl u wacht

10 jaar ervaring

No cure, no pay

3 maanden garantie op alle reparatiesiPhone X scherm vervangen

Een iPhone X scherm vervangen is voor ons een fluitje van een cent. Wij hebben nieuwe schermen op voorraad en voeren deze reparatie vele malen per week uit. Bij ons ben je verzekerd dat de reparatie goed wordt uitgevoerd. Wij doen deze vaak en hebben de juiste apparatuur hiervoor. Kom snel langs in de winkel om jouw iPhone X scherm te laten vervangen.

Achterkant iPhone X vervangen

Niet alleen de voorkant van je scherm kan kapot gaan. Ook kunnen wij de achterkant van een iPhone X vervangen. Het glas kan kapotgaan en barsten krijgen wanneer je bijvoorbeeld de telefoon hebt laten vallen. Kom voor een iPhone X reparatie in Rotterdam langs bij ons in de winkel. Wij helpen je snel met de reparatie van jouw telefoon.

Reparatie tarieven

Wat zijn nou de kosten van het repareren van een iPhone X? Er zijn een groot aantal reparatie die wij uit kunnen voeren. Afhankelijk van wat het probleem met jouw telefoon is zullen de kosten verschillen. Kijk bij ons op de website wat de reparatiekosten zijn of laat je informeren in de winkel.

Call Now Button