smartphone REPARATIES

Apple iPhone 12 pro reparatie in Rotterdam

  Modelcode:  A2407, A2341, A2406, A2408  

Bekijk reparaties

Je nieuwe iPhone 12 Pro reparatie is het snelst uitgevoerd bij Phone4-all in Rotterdam. Voor elk defect, mankement of ander probleem met je telefoon word je bij ons snel geholpen. Loop niet langer rond met een telefoon die niet meer in optimale conditie is en kom langs in de winkel.

 

Klaar terwijl u wacht

10 jaar ervaring

No cure, no pay

3 maanden garantie op alle reparatiesiPhone 12 Pro batterij vervangen

Als je telefoon het einde van de dag niet meer haalt kan je de iPhone 12 Pro batterij vervangen. Hierna is het net alsof je de telefoon als nieuw hebt gekocht qua batterij levensduur. Een batterij vervangen is een relatief simpele reparatie en wordt het beste uitgevoerd bij ons in de winkel in Rotterdam.

iPhone 12 pro scherm reparatie

Een veel voorkomend probleem wordt opgelost door een iPhone 12 Pro scherm reparatie. Hiermee plaatsen we een nieuw scherm als deze bijvoorbeeld veel krassen heeft. Als je telefoon scherm volledig stuk is doordat deze bijvoorbeeld is gevallen raden wij aan deze zo spoedig mogelijk te laten repareren. Dit geeft de telefoon al zijn gebruiksgemak terug en voorkomt verdere defecten.

iPhone 12 pro achterkant vervangen

Ook de achterkant van een iPhone 12 Pro kan worden vervangen. Deze gaan helaas soms nou eenmaal stuk. Nou zul je misschien niet veel last hebben van een stuk scherm aan de achterkant, maar het is zeker de moeite deze te laten vervangen. Kijk bij ons op de website wat de kosten zijn, en wij zijn ervan verzekerd dat jij bij ons langs komt om je telefoon te laten repareren!

Reparatie tarieven

Wat kost het nou om je iPhone 12 Pro te laten repareren? Bij ons op de website kan je alle mogelijke reparaties vinden en wat de kosten hiervan zijn. Wacht niet langer en kom langs in de winkel om jouw telefoon als nieuw te laten repareren.

Call Now Button