smartphone REPARATIES

Apple iPhone 12 reparatie in Rotterdam

  Modelcode:  A2403, A2172, A2402, A2404  

Bekijk reparaties

Een iPhone 12 reparatie komt ontzettend vaak voor. Wanneer bijvoorbeeld je scherm kapot is gegaan, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk vervangen. Kom langs bij Phone4-all in Rotterdam om je iPhone 12 zo snel mogelijk te repareren.

De iPhone 12 batterij kan na verloop van tijd wat sneller leeg raken. Dit is op te lossen door de batterij te vervangen. Zo gaat je telefoon weer net zo lang mee als toen je de iPhone 12 net had gekocht.

Klaar terwijl u wacht

10 jaar ervaring

No cure, no pay

3 maanden garantie op alle reparatiesScherm iPhone 12 vervangen

Een iPhone 12 scherm reparatie is een veel voorkomende reparatie. Het is natuurlijk ontzettend zonde als je een grote barst in je scherm hebt waardoor je minder goed kan genieten van je telefoon. Laat vandaag nog je iPhone 12 scherm vervangen en ga naar huis met een telefoon als nieuw.

iPhone 12 achterkant reparatie

Ook de achterkant van je iPhone 12 kan stuk gaan. Hoewel Apple gebruik maakt van extreem sterk glas, kan een val de telefoon toch beschadigen.Een iphone 12 achterkant vervangen is door ons snel gerealiseerd.

iPhone 12 batterij vervangen

Als je batterij niet langer een hele dag je telefoon aan houdt is dat natuurlijk erg vervelend. Door de iPhone 12 batterij te vervangen kan je dit eenvoudig oplossen. Kijk snel wanneer je langs kunt komen om jouw telefoon weer de hele dag aan te houden.

Reparatie tarieven

De tarieven voor alle soorten reparaties en het vervangen van onderdelen van de iPhone 12 zijn te vinden op onze website. Dit is natuurlijk veel goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen en wij garanderen dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Call Now Button